2009. december 20., vasárnap

filmCUBE



bekockultam és 3nap alatt megnéztem az összes filmet ami most megy a mozikban hát mit ne mondjak szarok de azé a cimeket leirom ha kell hozod a DVD-t és kapod*háhá


1. 2012 - nagyratyesz
2. Pite7 - atombrutálmegagigaüberjóóó
3. The Push -elmegy
4. Twájlát - fos
5. BecstelenwithBradd - hátcitromossörrelelmegy
6. Fame - táncosfaszságLIKEhighskullmuzsika..^^
7. Avatar - legyenvmiApolcon
8. Publicenemies - joaz
8film 3nap alatt ugyhogy suliba is járok tisztajóarány najovanennyitakartamleirni





végezetül egy hír a nagyvilágbóóól :

Egy közelmúltban az USA-ban készült tanulmány, és az azt követő vizsgálatok kimutatták, hogy a népesség rohamosan romló látásáért a videojátékok is felelősek.

Egy amerikai tanulmány a közelmúltban rávilágított arra a sajnálatos tényre, hogy a hetvenes évektől napjainkig tartó időszak alatt a rövidlátás jelensége 66%-al növekedett. Bár a tanulmány maga nem nézett az ezt kiváltó okok után, a National Eye Institute 10 millió dollárt fog invesztálni azok felderítésébe.

Jelenleg úgy tartják, hogy a szemet leginkább roncsoló tényező a monitorhoz viszonyított "közeli munka". Ez magába foglalja az olvasást, hogy csak szimplán ülünk a monitor előtt, és persze kedvenc elfoglaltságunkat, a videojátékokat. Igaz a kiváltó ok nem az maga, hogy játszunk vagy bámuljuk a monitort és a TV-t, hanem hogy ezt nem kellő távolságból tesszük. Állítólag az ottaniak többsége nem ül egy lábnál (kb. 30 cm) messzebb a képernyőtől. Dr. Roy Chuck szerint a gyermeki szem fejlődését nagyban befolyásolja a "közeli munka". Így fontosnak tartja, hogy menjünk ki a szabadba és minél gyakrabban szimuláljuk a távolba nézést is, hogy elkerüljük a rövidlátást. Valaki tapasztalt már esetleg hasonlót? És te ma már néztél távolba?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése