2009. december 29., kedd

cwalk [ 2months ]


végre megint van időm irni 2rokon látogatás között... <3
2hónapja cwalkozom..:) készült több bemutató vidi..:D de félek h a köztudat értitek XD... ugyhogy ha érdekel majd irsz ... addig meg itt van ANIKA egy orosz :D hát igen ebben is jók az oroszok lehet azért mert 100millió emberböl könnyü találni 1et aki jol nyomja vagynemtom :D magyarországon megnyomja köbö 300ember amiból nehéz 1jót találni :D de még sokat kell gyakorolnom ugyhogy megyek is jobb mint a kis faszfejünyomorék cintike pofáját türni :)

5 megjegyzés:

  1. Na idefigyelj Mr.Cwalk mester! Sajnos amekkora idióta vagyok olvasom a kurvaszar blogodat.Nemtom mi a faszt képzelsz hogy ilyen nyilvánosan oltogatod Cintit de kurva idegesítő én mondom.Ezer más dologról írhatnál pl a kis kurvádról... vagy arról hogy mikor akarod felakasztani magad.Mostmár igazán leállhatnál.Hogy fekete nejlon hullazság cipzárja csípné be a gennyes mellszőrödet te nullapöcsü seggfej.Nagy büdös né*erlófasz való a te kezedbe nem a klaviatúra.Szal a lényeg hogy hagyd békén Cinitit.Köszönöm ha megteszed(pöcs)

    VálaszTörlés
  2. édesem a nevedet ird ide :) és üssünk össze egy talit aztán elgondolkozol majd egy kicsit ...:P

    VálaszTörlés
  3. Nem Cinti vagyok te csököttagyú faszopó és tényleg ájj le hallod és ne fenyegetőzzél kicsifijú...De mostmár tényleg elég lessz ebből tekis csimmasz...Hagyd Cintit békén te csicska.Hogy ge*ifehér fakabátos krétával rajzolnának körbe csak úgy versenyzongorástúl bazmeg.Meg te magyarázod itten hogy mit szólna apád ehhez meg ahhoz akkor mit szidod Cinti anyát? Mert az egy dolog hogyegykis csicska vagy és fenyegetsz egy csajt hogy megütöd de szülőket mit kevered ide?? Am verseket ne sűrűn írjál mert ezmég nem megy:)Am képernyő elött raj vagy az közbe meg csakegykis szájhős basszus.na m1 csak kattany le cintiről.....bye

    VálaszTörlés
  4. énvagyok? képernyőharcos ?:D
    rendben :


    n0td1sturb@hotmail.com addolj és megbeszéljünk h hova jösz beütni a csicska kis arcomat oks?:)

    csakegyetnemértekénvagyok a csicska ... te meg a neved nem mered leirni remélem egy osztályba járunk :D ugyremélem :$

    VálaszTörlés
  5. Hiddel pöcsös nem magam miatt nem írom ide a nevem...De örülök hogy halgattál a jószóra, megjött az eszed és kibékültél cintivel=)Úgyhogy nem írok ide többet neizgulj.

    VálaszTörlés